KONYHABÚTOROK

konyhabútor felújítás, munkalap csere, régi konyhabútor felújítása, régi konyhaszekrény felújítása, konyhaszekrény felújítás, fa konyhabútor felújítása

Egyedi tervezésű konyhabútor készítését vállaljuk Budapest és Pest Megyében.

Legyen modern és egyben egyedi konyhabútora, elképzelése alapán. Minden velünk készített konyhabútor előzetes elképzelések, átbeszélések és tervezés alapján kerül a gyártási fázisba.

Konyhabútor- Legfontosabb szempontok,amelyeket meg kell vizsgálni:

Felmérésünkkor a legfontosabbak az igények felmérése, adott méretű konyha legszéleskörűbb kihasználása. Minden konyha, minden vásárlói igény más és más. Fontos megemlíteni, hogy egy még épülő ház vagy már egy meglévő,akár átalakításra váró helységről beszélünk. Amennyiben van még lehetőség a szakemberekkel konzultálni, ugy a különbőző kiállások legyen az víz, áram, elszívó,gázcsonk kiállásokat még idejében le tudjuk egyeztetni, ez nagyon fontos a funkciónális konyha megteremtéséhez.

A megrendelő igényét a konyhai gépek felmérésével kezdjük. Itt kell választ kapnunk, hogy a megrendelő milyen gépeket képzel el az új bútorához, bútorában. Gondolunk itt amely opcionális egy konyhában pl. mosógatógép, beépített mikró, beépített hűtő, beépített kávéfőző,stb. Nagyon sok műszaki eszköz, más és más beépítést kíván meg. Fontos tisztázni, hogy mely konyhaigépek lesznek beépíthetőek. Ma már a beépíthető készülékek tárháza szinte végtelen. Ezért bútorunkat is ehez kell szabni. A gépek mérete is fontos tényező a tervezésnél, mekkora, hány fős családot kell kiszolgálnia, egy pl.egy mosogatógép egy főzólap is több féle méretű lehet.

A bútor

A tervezés fázisában, fontos leszögezni, hogy milyen stílusban képzeljük el elkészülendő bútorunkat. Ha ezt tisztázzuk, jöhetnek a korpusz, illetve front munkalap színek kiválasztása.

Konyhabútor egyedi kialakítások szerint

Minden ember más, mindenkinek egyedi elképzelése van, és mindenkinél más a fontosabb. Konyhabútorok készítésénél, megrendelésénél is ezeket a feltételeket figyelembe kell venni. Sok ember nagy hangsúlyt fektet a konyhabútor alapanyagainak minőségére. Ezeket a faanyagokat aztán számtalan módon lehet kidolgozni, alkalmazni a konyha készítése során.
Mindenki a praktikus elrendezést, sokoldalúságot helyezi előtérbe, de természetesen a szép konyhabútor a konyha éke lehet évtizedekig.

Bemutató terem

Bármelyik megrendelhető, elkészítjük újra, de természetesen teljesen egyedi ötletek alapján is gyártunk továbbiakat.

konyhai munkalap cseréje ár, konyhabútor front felújítás, konyhaszekrény ajtó felújítása, meglévő konyhabútor felújítása, konyhabútor ajtó felújítás, regi konyhabutor felujitasa

Nézze meg eddig legyártott konyhabútorainkat és bútordarabjainkat képgalériánkban. Merítsen ötletet az oldalunkon lévő konyhaszekrények kínálatából az új konyhájához vagy a régi konyhabútor helyére nézzen más stílusban gyártott darabokat.Mindenki a praktikus elrendezést, sokoldalúságot helyezi előtérbe, de természetesen a szép konyhabútor a konyha éke lehet évtizedekig.

Referencia galéria

Garancia

Minden elkészített konyhabútor egyedi árkalkuláció után kerül beszerelésre.

Díjtalan felmérés

Minden konyhabútorra 100% garanciát vállalunk!

Sok éves tapasztalat

Szuper ár-érték arány