KÁRPITTISZTÍTÁS

ülőgarnitúra tisztítás, szövet kanapé tisztítása, kanapé huzat tisztítás, kanapé takarítás, kanape takaritasa

Miért és mikor érdemes igénybe venni?

Válassza az IDELA Bútor kárpittisztítási szolgáltatásait

Cégünk kárpitok tisztításával is foglalkozik, legyen az szőnyeg, ülőgarnitura, szék vagy kárpit.
A mindennapokban a legtöbbet használt helyiség egy családban, a nappali. Ezáltal a legtöbb szennyeződés is ott gyúlik össsze, a kanapén valamint a szőnyegeken. A kárpit tisztítás néhány órába telik, és tovább élvezheti a mindennapjait, de már egy friss környezetben. Professzionális KÄRCHER gépeinkkel gyorsan és hatékonyan dolgozunk.

Nem elég beledörzsölni a vegyszert a kárpitba, ha nincs megfellő szívőerő, akkor roncsolhatjuk a kárpitot, és több napig is nedves maradhat. A tisztítás során mélyreható behatást végzünk.

A kárpitok tisztítását olyan műszaki technológiával végezzük, mellyel egyből kiszívjuk a vizet a kárpitokból vagy szőnyegekből, így megelőzzük, hogy az magukba szívják a folyadékot az anyagok.
Gépünk nem roncsolja a szövetet, a szálakat fellazítja és mélyrehatóan tisztít.

Mi nem áztatjuk el bútorait, szőnyegeit

Tisztítási folyamat

kanapé szövet tisztítás, textil kanapé tisztítása, szövet ülőgarnitúra tisztítása, kanapé kárpit tisztítás

Garancia

Legfontosabb az elégedett megrendelő, így minden kárpittisztításra garanciát biztosítunk! Ha befejeztük a tisztítást és Ön talál valami hibát mi helyrehozzuk.

Ingyenes kiszállítás

Egyes területeken Valamint 1 0 000 Ft felett nem számolunk fel kiszállási vagy parkolási költséget, így ezzel a plusz költséggel nem kell számolnia.

Sok éves tapasztalat

Több éves tapasztalattal rendelkezünk. A lehető legprecizebben dolgozunk. Takarítóink mind nagy tapasztalattal rendelkeznek, így gyors precíz munkavégzést fognak végezni.

Szuper ár-érték arány